Newsroom

Newsroom

Αστυνομική βία καταγγέλλουν στο HOT DOC Radio οι σχολικοί φύλακες

Τα όσα συνέβησαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων περιέγραψαν, μιλώντας στο…

Τα όσα συνέβησαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων περιέγραψαν, μιλώντας στο HOT DOC Radio και στον Κώστα Βαξεβάνη δύο εξ αυτών, κάνοντας λόγο για “σουρεαλιστικό σκηνικό”.

Ο εις εξ αυτών, κ. Θεοδωρόπουλος, ανέφερε πως οι σχολικοί φύλακες δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με χημικά από τα ΜΑΤ, τα οποία έσπρωχναν τον κόσμο προς τον μαντρότοιχο της Βουλής, με κίνδυνο να τραυματιστούν οι συγκεντρωμένοι, και υποστήριξε πως “περνάνε περαστικοί και τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που συμβαίνουν”.

Όπως δήλωσε εξάλλου, πέρα από τους συλληφθέντες σχολικούς φύλακες, η αστυνομία συνέλαβε και… δύο πανό!

Από την πλευρά του, ο κ. Αβραμίδης κατήγγειλε ότι “μας κλωτσήσανε, μας δείρανε, μας διασπάσανε με βία” και τόνισε πως οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν τους αφήνουν να αποχωρήσουν από το σημείο και τους έχουν εγκλωβίσει απέναντι από το υπουργείο, σημειώνοντας ότι υπάρχουν και γυναίκες με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συνολικός αριθμός των προσαχθέντων σχολικών φυλάκων έχει φτάσει πλέον τους 20, καθώς έγιναν 11 προσαγωγές στο υπουργείο, που προστέθηκαν στις 9 προσαγωγές που σημειώθηκαν το πρωί, όταν σχολικοί φύλακες επιχείρησαν να μπουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…