Newsroom

Newsroom

Δίκη Άκη: "Δεν γνώριζε για το 'μαύρο' χρήμα η λογίστρια"

Καμία προσωπική σχέση με τον Άκη Τσοχατζόπουλου δεν είχε η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, σύμφωνα με το συνήγορό της Μάριο Ξανθόπουλου,…

Καμία προσωπική σχέση με τον Άκη Τσοχατζόπουλου δεν είχε η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, σύμφωνα με το συνήγορό της Μάριο Ξανθόπουλου, του οποίου η αγόρευση μονοπώλησε τη σημερινή ημέρα της δίκης για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο κ. Ξανθόπουλος αναφερόμενος στην υπογραφή της πελάτισσάς του στο συμβόλαιο μίσθωσης του ακινήτου στην οδό Δεινοκράτους, είπε ότι κάθε άλλο παρά ασυνήθιστο είναι ένας λογιστής να συμμετέχει σε μισθωτήριο συμβόλαιο.

“Για ποιο λόγο η λογίστρια να θέλει να εμπλακεί στη διαδικασία αυτή αν γνώριζε την προέλευση των χρημάτων; Αν δηλαδή δεν υπέγραφε η κυρία Λαμπροπούλου το συμβόλαιο κι αυτό καταρτιζόταν από τον περιπτερά της γειτονιάς, θα θεωρούσαμε ότι και εκείνος έχει συμβάλει στην απόκτηση του ‘μαύρου’ χρήματος και ότι είχε γνώση για αυτό;», αναρωτήθηκε ο συνήγορος της κατηγορουμένης, ενώ επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αποδοθεί γνώση στην Ευφροσύνη Λαμπροπούλου καθώς “δεν υπήρξε ποτέ συνδαιτυμόνας του πρώην υπουργού. Δεν υπηρέτησε ποτέ μαζί του σε κανένα υπουργικό θώκο, δεν πήγε ποτέ μαζί του κανένα ταξίδι, δεν διαχειρίστηκε ποτέ χρήματά του”.

Τέλος ο κ. Ξανθόπουλος είπε: “βρείτε μας ένα ευρώ που να είναι ασύμβατο με την επαγγελματική δραστηριότητα Λαμπροπούλου και την ακίνητη περιουσία της κι εμείς θα παραιτηθούμε από κάθε υπερασπιστικό ισχυρισμό».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…