Newsroom

Newsroom

Ο Άδωνις ζητάει… συγνώμη για την ταλαιπωρία

Στη συνεχιζόμενη εδώ και τρεις μήνες απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ και όχι σε προειλημμένη απόφαση απέδωσε ο υπουργός Υγείας…

adonis1 1

Στη συνεχιζόμενη εδώ και τρεις μήνες απεργία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ και όχι σε προειλημμένη απόφαση απέδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης το προσωρινό κλείσιμο των ιατρείων του Οργανισμού.

«Μόνοι τους κατέστησαν αυτή τη διαδικασία αναπόφευκτη», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και επιχείρησε να πείσει ότι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό η μεταρρύθμιση θα γινόταν εν λειτουργία. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας επιχείρησε για μία ακόμη φορά να στρέψει την κοινή γνώμη κατά των γιατρών και όχι κατά των αποφάσεών του, ζητώντας συγνώμη για την ταλαιπωρία.

To βράδυ της Δευτέρας δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης ο νόμος για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ), που μετατρέπει τον ΕΟΠΥΥ από πάροχο σε αγοραστή υπηρεσιών υγείας.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται το προσωρινό κλείσιμο των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ και η μετατροπή τους σε κέντρα υγείας αστικού τύπου, καθώς και η ένταξη 8.500 εργαζομένων στις Μονάδες του ΕΟΠΥΥ σε καθεστώς διαθεσιμότητας-κινητικότητας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…