Newsroom

Newsroom

Θέατρο με έκπτωση σε ποδηλάτες

Δίπλα στον κήπο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στου Ψυρρή, βρίσκεται η οδός Μελανθίου. Εκεί λειτουργεί και το πολύχρωμο “VCA” ποδηλατάδικο,…

podilates

Δίπλα στον κήπο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στου Ψυρρή, βρίσκεται η οδός Μελανθίου. Εκεί λειτουργεί και το πολύχρωμο “VCA” ποδηλατάδικο, όπου μπορεί κάποιος να μετατρέψει το ποδήλατο του σε έργο τέχνης με τα ιδιαίτερα αξεσουάρ του καταστήματος, που διατηρεί ο Ουαλός Γκάρεθ Τζόουνς, μαζί με το πρώτο cycling καφέ της Αθήνας, το “Handle Bar”.

Μία ομάδα νεοεισερχόμενων στα θεατρικά δρώμενα της πόλης, παρουσιάζουν φέτος μία ιδιαίτερη παράσταση την «Κούκλα της Βιτρίνας» που έχει ήδη συζητηθεί. Καβάλησαν λοιπόν τα ποδήλατα, φορώντας τα θεατρικά τους κοστούμια και το πιο σκοτεινό μακιγιάζ τους και μας προκαλούν σε μία ακροβασία γέλιου και θλίψης. Το μήνυμα τους ένα: Πάμε θέατρο με τα ποδήλατα! Υπέρμαχοι της ποδηλασίας, μας  προσκαλούν και αυτοί, με τη φωνή της τέχνης, να πάρουμε όλοι τα ποδήλατα μας στο κέντρο της Αθήνας. 

Στο VCA και στο Handle Bar υπάρχουν ειδικά κουπόνια που προσφέρουν μειωμένη είσοδο στην παράσταση σε όλους τους ποδηλάτες!

Που θα τους βρείτε; Στο Γκάζι, στο  «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού» επί της Ιεράς Οδού & Χαλκιδικής 83 (τηλ. επικοινωνίας 211-0121686).

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…