Newsroom

Newsroom

Ν. Παππάς: "Πρώτου μεγέθους σκάνδαλο τα κονδύλια για τις ΜΚΟ"

Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση και τη λειτουργία των ΜΚΟ, μίλησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του…

nikos pappas 1

Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση και τη λειτουργία των ΜΚΟ, μίλησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
 
Ο Νίκος Παππάς, έκανε λόγο για ολοκληρωμένο φάκελο με στοιχεία, τα οποία έχει παραδώσει στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και έκτοτε ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ από το Σεπτέμβρη του 2011 είχε καταθέσει ερώτηση για το θέμα των απορρήτων δαπανών του υπουργείου Εξωτερικών. Επιπλέον δώσαμε ειδική συνέντευξη τύπου που καταθέσαμε τα σχετικά έγγραφα τα οποία πήγαμε και στον οικονομικό εισαγγελέα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
 
Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε με νόημα ότι «Πρόκειται για πρώτου μεγέθους σκάνδαλο, κονδύλια που προβλέπονταν για τις ΜΚΟ μεταφέρονταν στις απόρρητες δαπάνες και η διαχείρισή τους ήταν πλήρως αδιαφανή. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να εξηγήσουν τη συμμετοχή τους και την εμπλοκή τους».
 
Άλλωστε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε ότι δικηγόρος του Άλεξ Ρόντου είναι ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης και αυτό ήταν πολιτική επιλογή της ΝΔ. «Δικηγόρος του κου Ρόντου, τότε, ήταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Η υπεράσπιση δεν ήταν τυχαία, αλλά συγκεκριμένη πολιτική επιλογή».
 
Σε ότι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να βρει υποψηφίους και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από υποψηφιότητες όπως αυτή του νυν δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, σε περίπτωση πιθανής επικράτησής του. Επίσης, έστειλε ένα μήνυμα στους δημοσκόπους, τονίζοντας να μην υποκύψουν σε πολιτικές σκοπιμότητες.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων