Newsroom

Newsroom

Για δες ποιος μιλάει

Της Λουκίας Χουλιάρα

bistis

Της Λουκίας Χουλιάρα

Ο απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών Νίκος Μπίστης, είναι γνωστό ότι έχει τιμήσει, με την παρουσία του, σχεδόν όλους τους κατά καιρούς κομματικούς σχηματισμούς! Από το Κ.Κ.Ε., μεταπήδησε στο Συνασπισμό, μετά «δελεάστηκε» από την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε υφυπουργός Εσωτερικών επί της ολέθριας θητείας Σημίτη!  Η πολιτική του «τουρνέ» συνεχίστηκε με την ένταξή του στη ΔΗΜΑΡ, από την οποία και αποχώρησε τον Ιούνιο του 2013, λόγω της απόφασης Κουβέλη να μην υπερψηφίσει τα μέτρα και να αποσύρει τη στήριξή του από την κυβέρνηση!

Σήμερα, ο κύριος Μπίστης, ανήκει στο πολιτικό μόρφωμα των 58. Σε άλλα νέα, ειρωνεύεται διαδικτυακά (στο facebook), τον Αντρέα Παπαδόπουλο για την- κατά τα λεγόμενά του- «ψυχαγωγική περιοδεία» του στις εκδηλώσεις των 58 και για την επιστροφή του στη ΔΗΜ.ΑΡ.! Θα αναμέναμε μεγαλύτερη κατανόηση από ένα λάτρη του κομματικού τουρισμού, όπως ο κύριος Μπίστης!

Νίκος Μπίστης

Οσα δεν φτανει η αλεπού …

Ο Αντρέας Παπαδόπουλος αφου έκανε μια ψυχαγωγική περιοδεία στις εκδηλώσεις των 58, μολις έσκασε ο σταυρός προτίμησης γύρισε άρον άρον στην ΔΗΜΑΡ. Και απο εκεί μας καλεί ” να μην πιεστούμε να κάνουμε ψηφοδέλτιο…Οι ευρωεκλογές είναι μια πρώτη μάχη”.

Ναι Αντρέα μου ,ειναι μια μάχη που σκοπεύουμε να κερδίσουμε. Και οι εκλογές κερδιζονται με ψηφοδέλτια.