Newsroom

Newsroom

Τα τρακτέρ παραμένουν παρατεταγμένα στους δρόμους

Παρατεταγμένα κατά μήκος του δρόμου, στο ύψος του Εργοστασίου της Βιομηχανίας Ζάχαρης Ορεστιάδας, βρίσκονται από το μεσημέρι τα τρακτέρ των…

trakter

Παρατεταγμένα κατά μήκος του δρόμου, στο ύψος του Εργοστασίου της Βιομηχανίας Ζάχαρης Ορεστιάδας, βρίσκονται από το μεσημέρι τα τρακτέρ των αγροτών του βορείου Έβρου. Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους μετά και την μη ικανοποιητική απάντηση που έλαβαν την περασμένη εβδομά από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι αγρότες ζητούν να μην ισχύσει η τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων σε όσους έχουν τζίρο κάτω των 40.000 ευρώ. Επίσης ζητούν να ισχύσει και αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 20.000 ευρώ, που θα προσαυξάνεται κατά 5000 ευρώ για κάθε παιδί.

Δεν είναι όμως και τα μοναδικά τους αιτήματα, καθώς ζητούν να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των αγροτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία. Όπως επίσης και να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός σπιτιού ή χωραφιού συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.

Στο πλευρό των αγροτών έχουν ήδη συγκεντρωθεί και αγρότες της περιοχής οι οποίοι ζητούν να καταβληθούν άμεσα αποζημιώσεις για ζημίες που υπέστησαν.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…