Άγνωστοι λογαριασμοί και στοιχεία φωτιά από την νέα ανάκριση Ζήγρα

Άγνωστοι τραπεζικοί λογαριασμοί και offshore εταιρίες για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Τα όσα κατέθεσε στους ελβετούς δικαστές ο Νίκος Ζήγρας,…

zigras

Άγνωστοι τραπεζικοί λογαριασμοί και offshore εταιρίες για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Τα όσα κατέθεσε στους ελβετούς δικαστές ο Νίκος Ζήγρας, δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση των εξπλιστικών.

Η Ελβετία αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά το βασίλειο της ορής μαύρου χρήματος. Τα χρήματα αυτά φαίνεται ότι είναι ακόμη παγωμένα σε ελβετικές τράπεζες και από ότι φαίνεται δύσκολα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ο κ. Ζήγρας, μέσω της υπεράσπισής του ανέφερε ότι τα ύποπτα ποσά που τον αφορούν και αγγίζουν τα 2,2 εκατ. ελβετικά φράγκα, μπορούν και πρέπει να δοθούν στο ελληνικό δημόσιο.

«Η ελβετική Εισαγγελία από το 2012 και μετά ασχολείται σοβαρά και ενδελεχώς με πολλές αιτήσεις συνδρομής από την Ελλάδα για λογαριασμούς και στοιχεία» τόνισε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Ουρς Κοέλι, εξαίροντας παράλληλα το έργο της Εισαγγελίας Αθηνών.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και κάποια εξτρά στοιχεία τα οποία προέκυψαν από την ανάκριση του κ. Ζήγρα. Σε μιαα σειρά από έγγραφα ο κ. Ζήγρας εμφανίζεται είοτε ως σύζυγος της κας Σταμάτη είτε ως πλούσιος βιομήχανος και κροίσος.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…