Newsroom

Newsroom

ΣΥΡΙΖΑ: Το Die linke υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνων καλύτερα από τους υποτακτικούς της Μέρκελ

Απάντηση στην προβοκατόρικη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφερόμενη στην πρόταση του γερμανικού αριστερού κόμματος Die Linke, περί φορολόγησης…

syriza sima logotupo thumb large 11

Απάντηση στην προβοκατόρικη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφερόμενη στην πρόταση του γερμανικού αριστερού κόμματος Die Linke, περί φορολόγησης των πλούσιων Ελλήνων, χαρακτήρησε το γερμανικό κόμμα, περιθωριακό σύμμαχο του ΣΥΡΙΖΑ, παρερμηνεύοντας προφανώς εσκεμμένα, κατά την προσφιλή συνήθειά της, την πρόταση περί φορολόγησης των πλουσίων, αφού ανέφερε ότι “ο σύμμαχος του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη, ζητά την επιβολή εφάπαξ κεφαλαιακού φόρου για τους Έλληνες”.  

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει στην ανακοίνωσή της 

“Το γερμανικό κόμμα Die linke υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού καλύτερα από τους Έλληνες υποτακτικούς της κ. Μέρκελ. Καταγγέλλει την αφαίμαξη των εργαζομένων για τη σωτηρία των τραπεζών και της ολιγαρχίας και προτείνει να φορολογηθούν οι πλούσιοι και όχι οι φτωχοί Έλληνες. Πρόκειται εξάλλου για το ίδιο κόμμα που έκανε επερώτηση στο γερμανικό κοινοβούλιο σχετικά με το ζήτημα των αποζημιώσεων και των επανορθώσεων της Γερμανίας προς την Ελλάδα, τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα. Αλήθεια, με αυτό το θέμα σκοπεύει κάποια στιγμή να ασχοληθεί ο πρωθυπουργός;”

Η ανακοίνωση της ΝΔ

“Το Die Linke, ο σύμμαχος του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη, ζητά σήμερα την επιβολή εφάπαξ κεφαλαιακού φόρου για τους Έλληνες. Αυτοί είναι οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα, που καταψήφισαν τη βοήθεια προς την χώρα μας και απέρριψαν την ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους. Κάθε μέρα που περνά, ο Ελληνικός λαός θα μαθαίνει ποιοι είναι οι φίλοι του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη, οι οποίοι βρίσκονται μονίμως απέναντι από τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού…”

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…