Newsroom

Newsroom

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο θάνατος του Χόφμαν

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών επήλθε ο θάνατος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ενός από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του.…

hofman

Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών επήλθε ο θάνατος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ενός από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Χόφμαν κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία «Καπότε». 

Ο 46χρονος Χόφμαν, βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου του στο διαμέρισμα του στο Γκρίνουιτς Βίλατζ από την αστυνομία η οποία δέχτηκε κλήση έκτακτης ανάγκης στον αριθμό 911 και μετέβη στο διαμέρισμα. Οι διασώστες των ιατρικών υπηρεσιών που επίσης κλήθηκαν ανέφεραν ότι ο ηθοποιός ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασαν. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του ηθοποιού δήλωσε ότι ο Χόφμαν βρέθηκε με μια σύριγγα στο χέρι του και ότι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο μικρές πλαστικές σακούλες που περιείχαν μια ουσία που πιθανώς είναι ηρωίνη.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας Φιλ και εκτιμούμε το “ξεχείλισμα της αγάπης” και της υποστήριξης που λάβαμε από όλους» αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…