Newsroom

Newsroom

Φάρσαλα: Την βίαζε επί 12 χρόνια και την έκαψε ζωντανή εκείνος που είχε την "επιμέλειά" της

Στα ίχνη του απρόσμενου θανάτου της Μαριάνας Μυγδανάλευρου το 2011 έφθασαν οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα, εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας…

egklima

Στα ίχνη του απρόσμενου θανάτου της Μαριάνας Μυγδανάλευρου το 2011 έφθασαν οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα, εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της 
Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ανθρωποκτονία 26χρονης Ελληνίδας που βρέ θηκε νεκρή την 03.02.2011 σε ισόγεια μονοκατοικία, όπου διέμενε στα Φάρσαλα.
Ειδικότερα, η 26χρονη είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της, από τον 44χρονο σύνοικο – αρραβωνιαστικό της. Στο σώμα της έφερε σοβαρά εγκαύματα, ενώ εστίες πυρκαγιάς διαπιστωθήκαν και σε άλλους χώρους της οικίας. Από τις έρευνες, τις αυτοψίες, τα ευρήματα και τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέλιξη – πρόοδο των προανακριτικών κ.λ.π αστυνομικών ενεργειών, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων διακριβώθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση 71χρονου ο οποίος διαμένει στα Φάρσαλα.
Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω, λόγω εξαφανίσεως του πατέρα της 26χρονης, προ 12ετίας, είχε αναλάβει ατύπως την προστασία της, λόγω της ανηλικότητας της. Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ασκήθηκε στον 71χρονο Φαρσαλινό ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Να σημειωθεί πως η άτυχη 26χρονη ήταν κόρη του Ιερέα Αλέξανδρου Μυγδανάλευρου ο οποίος εξαφανίστηκε προ αρκετών ετών από την περιοχή των Φαρσάλων. Η υπόθεσή του τότε είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού για με την αναζήτησή του είχε ασχοληθεί και μάλιστα δύο φορές, τηλεοπτική εκπομπή αναζήτησης χαμένων προσώπων.
Η απρόσμενη εξέλιξη για την άτυχη Μαριάνα, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις για την υπόθεση του πατέρα της, βγάζοντας τον φάκελο από το αρχείο. Οι αρχές πιστεύουν πως ίσως μέσα από την τραγική ιστορία της κόρης, να φθάσουν στην άκρη του νήματος και για την εξαφάνιση του πατέρα. Το αυτοκίνητό του εγκαταλείφθηκε στον οικισμό Ζεμενό και βρέθηκε δύο μέρες μετά το χαμό του. Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι ο ιερέας είχε σκηνοθετήσει την εξαφάνισή του και βρισκόταν στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία.
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από τη μεθοδική έρευνα που είχε κάνει τότε, είχε εντοπίσει κάποια πρόσωπα που πιθανότατα ευθύνονταν για τη εξαφάνιση του που παρέπεμπε σε δολοφονία. Με τις πρόσφατες εξελίξεις πιστεύεται ότι η ΕΛ.ΑΣ πρέπει να ανοίξει πάλι το φάκελο της υπόθεσης του ιερέα και να την ερευνήσει με τα σημερινά δεδομένα.
Η Μαριάννα Μυγδανάλευρου, ένα από τα τρία παιδιά του άτυχου ιερέα, βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι που έμενε στα Φάρσαλα. Ο δράστης μετά την εξαφάνιση του ιερέα είχε πάρει άτυπα την κηδεμονία της κόρης του για να βοηθήσει, όπως έλεγε, την οικογένεια που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όλα αυτά τα χρόνια κακοποιούσε την κοπέλα και όταν αυτή θέλησε να φύγει από κοντά του για να ζήσει με τον μνηστήρα της, τη σκότωσε.
Την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά στο κρεβάτι, ενώ ήταν ζωντανή. Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και ολοκλήρωσε με τη φωτιά το φρικτό του έγκλημα. Το πτώμα της 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της. farsalapress.eu

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

image 1 2

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

«Εξεπλάγην από την απόφαση. Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη».

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

InCollage 20240329 131641014

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

Η προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη από τη ΝΔ έχει πολλούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι…