Newsroom

Newsroom

Νομίζει ότι είναι ο γιος του Θεού (δείτε φωτογραφίες)

Ο 66χρονος Inri Cristo από την Βραζιλία νομίζει ότι είναι ο γιος του Θεού -πιστεύει συγκεκριμένα ότι είναι μετενσάρκωση του…

o gios tou theou 0

Ο 66χρονος Inri Cristo από την Βραζιλία νομίζει ότι είναι ο γιος του Θεού -πιστεύει συγκεκριμένα ότι είναι μετενσάρκωση του Ιησού- και έχει μάλιστα στο πλευρό του εκατοντάδες οπαδούς που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του κίνηση, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η βρετανική dailymail.

Σε 35 χρόνια έχει ταξιδέψει σε 27 ώρες κηρύσσοντας το λόγο του Θεού , έχει συλληφθεί 40 φορές και απελάθηκε από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Σήμερα έχει ιδρύσει τη δική του εκκλησία στη Μπραζίλια, την οποία ονομάζει “Νέα Ιερουσαλήμ”, όπου συγκεντρώνονται οι “μαθητές” του για να τον ακούσουν.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι από την παιδική του ηλικία άκουγε μία φωνή στο κεφάλι του που του έλεγε: «Είμαι ο Πατέρας σου, είμαι ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ, και του Ιακώβ».

To πρωτότυπο όνομά του (Inri Cristo) προέρχεται από το λατινικό ακρωνύμιο το οποίο λέγεται ότι είχε γραφεί στον σταυρό του Ιησού και στα λατινικά είναι: Iesus Nazarenus, Rex Iudaeorum, δηλαδή Ιησούς Ναζοραίος Βασιλεύς Ιουδαίων. To επίθετό του βεβαίως προέρχεται από το Χριστός.

Δείτε φωτογραφίες 




Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα της Dailymail