Newsroom

Newsroom

Ένας παπαγάλος… παραλίγο υποψήφιος στις εκλογές!

Ο Λευκορώσος ακτιβιστής Κανσταντσίν Ζουκόφσκι ήθελε να κάνει ένα αστειάκι, το οποίο τελικά στέφθηκε από επιτυχία: Η υποψηφιότητα του παπαγάλου…

yasha parrot

Ο Λευκορώσος ακτιβιστής Κανσταντσίν Ζουκόφσκι ήθελε να κάνει ένα αστειάκι, το οποίο τελικά στέφθηκε από επιτυχία: Η υποψηφιότητα του παπαγάλου του, Γιάσα, για τις δημοτικές εκλογές στη χώρα εγκρίθηκε από την εκλογική επιτροπή του Μαζούρ!

Ο Ζουκόφσκι κατασκεύασε στο Photoshop ένα πλαστό διαβατήριο, στο οποίο υπήρχε η εικόνα του παπαγάλου του, και προφανώς οι υπεύθυνοι δεν εντόπισαν κανένα πρόβλημα στην υποψηφιότητα ενός παπαγάλου στις εκλογές, αφού την ενέκριναν!

Όπως δήλωσε χαριτολογώντας στα τοπικά μέσα ο Ζουκόφσκι, ο παπαγάλος του ήθελε πάντα να ασχοληθεί με την πολιτική, και μάλιστα έχει μάθει να λέει φράσεις όπως «πού είναι τα λεφτά;» και «θέλω να πάω στο δημοτικό συμβούλιο», ενώ το σλόγκαν της υποψηφιότητάς του είναι: «Ο Γιάσα είναι καλός».

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η υποψηφιότητα του Γιάσα δυστυχώς τελικά αποσύρθηκε, επισήμως γιατί «το να είσαι περιφερειακός σύμβουλος δεν έχει μεγάλο πρεστίζ», αλλά πρακτικά επειδή ο Ζουκόφσκι κινδύνευε με ποινές για εκλογική απάτη.

Κρίμα, γιατί στην Ελλάδα μπορούμε να φανταστούμε πολλούς… «παπαγάλους» που έχουν συμμετάσχει ή θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…