Ελεύθερη μετά την απολογία της η Κρέστα

Ελεύθερη αφέθηκε η Φωτεινή Κρέστα, υψηλόβαθμη υπάλληλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά από απόφαση του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη, ενώ της επιβλήθηκε…

tt 2

Ελεύθερη αφέθηκε η Φωτεινή Κρέστα, υψηλόβαθμη υπάλληλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά από απόφαση του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη, ενώ της επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Φωτεινή Κρέστα παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, και ενώ είναι έγκυος, μάλιστα σε υψηλού κινδύνου κύηση.
 
Η υψηλόβαθμη υπάλληλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ήταν μέλος της υποεπιτροπής των εισηγήσεων δανείων (μαζί με τους Χαράλαμπο Γιαγκούδη και Μάριο Βαρότση), και ουσιαστικά έκανε την οικονομική ανάλυση των στοιχείων που προσκόμιζε προκειμένου να δανειοδοτηθεί από το ΤΤ ο εκάστοτε επιχειρηματίας.
 
Η βασικά υπερασπιστική γραμμή της Κρέστα είναι το γεγονός ότι τα δάνεια θεωρούνταν εγγυημένα την εποχή κατά την οποία εκταμιεύονταν και η μη συμμετοχή της σε όργανα αποφάσεων. Συνήγορός της είναι η Σούλη Σταυρή.
 
Τις επόμενες ημέρες, έχουν κληθεί να απολογηθούν στελέχη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της πρώτης περιόδου, της θητείας του Αγγελου Φιλιππίδη δηλαδή: οι Αντώνης Καμινάρης, Γιώργος Στάμνου, Γιώργος Μπρίνταλος, Σπύρος Πολίτης, Διονύσης Γκολφινόπουλος, και Λυμπέρης Κατσουλιέρης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…