Newsroom

Newsroom

Επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε Αστυνομικούς στην Ξάνθη

Με ένα αλυσοπρίονο απειλούσε άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που επιχείρησαν να τον συλλάβουν κάτοικος από το Δροσερό, για τον…

astynomia 10

Με ένα αλυσοπρίονο απειλούσε άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που επιχείρησαν να τον συλλάβουν κάτοικος από το Δροσερό, για τον οποίον οι Αστυνομικοί είχαν ενδείξεις πως εμπλέκεται  σε υπόθεση που είχαν αναλάβει να διαλευκάνουν. 
Το απόγευμα της Παρασκευής άνδρες της Αστυνομίας μετέβησαν στον οικισμό των Αθίγγανων εντοπίζοντας τον δράστη, ωστόσο αυτός έφερε αντίσταση προτάσσοντας το αλυσοπρίονο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Οι Αστυνομικοί κατάφεραν μεν να αφοπλίσουν τον δράστη ωστόσο δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη συμπλοκή που ακολούθησε με κατοίκους του οικισμού που βρίσκονταν στο σημείο. 
Το πλήθος επιτέθηκε στους Αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις Αστυνομικοί οι οποίοι και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τόσο του δράστη όσο και τριών ατόμων που ενεπλάκησαν στη συμπλοκή και τον τραυματισμό των Αστυνομικών. thrakitoday.com