Newsroom

Newsroom

Ανοιχτοί έως τις 8 το βράδυ οι αρχαιολογικοί χώροι

Τη λειτουργία από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ των 30 πιο σημαντικών σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικών χώρων…

parthenonas

Τη λειτουργία από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ των 30 πιο σημαντικών σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικών χώρων και μουσείων ανακοίνωσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος πως εξετάζει το υπουργείο Πολιτισμού,σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για θέματα τουρισμού.

Η αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε ότι το 2013 ήταν μια πολύ καλή χρονιά και τα πρώτα μηνύματα για το 2014 είναι θετικά και ενθαρρυντικά ότι θα έχουμε περισσότερα έσοδα και θέσεις εργασίας που θα δώσουν πνοή στην οικονομία.

Χαρακτήρισε δε το 2014 χρονιά ευθύνης και κάλεσε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα του τουρισμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Να σεβόμαστε τους νόμους, να καταπολεμήσουμε την αδήλωτη, τη μαύρη εργασία, να δείξουν εμπιστοσύνη στους Έλληνες εργαζόμενους» ζήτησε η κ. Κεφαλογιάννη, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να έχει μια σταθερά ανοδική τροχιά στον τουρισμό.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.