Newsroom

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Μπούκουρα-από ώρα σε ώρα η απόφαση

Μετά από 7 ώρες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, ολοκλήρωσε την απολογία του ενώπιον των ανακριτριών. Αυτή την ώρα…

mpoukouras 0

Μετά από 7 ώρες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, ολοκλήρωσε την απολογία του ενώπιον των ανακριτριών.

Αυτή την ώρα οι δικαστικοί λειτουργοί και ο εισαγγελέας έχουν αποσυρθεί για να αποφασίσουν για την τύχη του κατηγορουμένου, δηλαδή για το εάν θα του δείξουν το δρόμο για τη φυλακή όπως ακριβώς έκαναν το βράδυ του Σαββάτου και με τους συγκατηγορούμενούς του, Γερμενή και Ηλιόπουλο, ή αν θα τον αφήσουν ελεύθερο, με περιοριστικούς όρους ή μη.

Στο υπόμνημα που κατέθεσε ο Μπούκουρας (διαβάστε το ΕΔΩ) δηλώνει πως είναι αθώος κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη και πως βάλλεται στο πλαίσιο μιας τεράστιας επικοινωνιακής εκστρατείας κατά του κόμματός του.

Επίσης αναφέρει ότι ουδέποτε έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις ρατσιστικής βίας και ότι «η μοναδική επίθεση κατά μεταναστών που έχει αναφερθεί στην περιοχή της Κορινθίας από το σχολείο μεταναστών, έγινε σε χρόνο κατά τον οποίο ο ίδιος δεν κατοικούσε στην Κόρινθο».

Ο βουλευτής προσθέτει ότι ο ίδιος ανέπτυξε έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση και ότι σέβεται τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας, απόδειξη του οποίου συνιστά η συμμετοχή του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο συνδυασμό του νυν δημαρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.