Newsroom

Newsroom

Γκατούζο: Είμαι αθώος, θα σκοτωθώ αν αποδειχθεί οτιδήποτε

Κατηγορηματικά απορρίπτει τις κατηγορίες που του αποδίδονται για συμμετοχή σε κυκλώματα που «έστηναν» ποδοσφαιρικούς αγώνες ο εμβληματικός πρώην μέσος της…

gattuso

Κατηγορηματικά απορρίπτει τις κατηγορίες που του αποδίδονται για συμμετοχή σε κυκλώματα που «έστηναν» ποδοσφαιρικούς αγώνες ο εμβληματικός πρώην μέσος της Μίλαν και της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, Τζενάρο Γκατούζο, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τέτοιες υποθέσεις.

«Ποτέ δεν είχα την παραμικρή σκέψη να στήσω έναν αγώνα. Αν κάτι αποδειχθεί, θα ήμουν πρόθυμος να βγω στο δρόμο και, το ξέρω ότι είναι πολύ δυνατό αυτό που λέω, να σκοτωθώ», δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ιταλίας ο Γκατούζο, προσθέτοντας: Όλοι όσοι με ξέρουν,ξέρουν πως δε θέλω να χάνω ούτε στην προπόνηση, ούτε όταν παίζω χαρτιά με τους φίλους μου. Είναι θυμωμένος και προσβεβλημένος. Θέλω να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, ώστε να μη στιγματιστεί η καριέρα μου. Δεν έχω τζογάρει ποτέ στη ζωή μου».

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι μεταξύ των πρώην παικτών που έχουν κατονομαστεί από τα ιταλικά ΜΜΕ ως ύποπτοι για «στήσιμο» ποδοσφαιρικών αγώνων, στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας, την περίοδο 2010-2011 στο Campionato και σε άλλες κατηγορίες του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…