Newsroom

Newsroom

Ευρωλίγκα: Ελληνικός "εμφύλιος"

Ο ελληνικός «εμφύλιος» στο Top 16 της Ευρωλίγκας δεν αποφεύχθηκε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο (5ο) στην…

basket

Ο ελληνικός «εμφύλιος» στο Top 16 της Ευρωλίγκας δεν αποφεύχθηκε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο (5ο) στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με την Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Η αποψινή νίκη της Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν με 84-71, έφερε τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση του 4ου ομίλου κι αυτόματα οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο ίδιο γκρουπ με τον Ολυμπιακό. 

Τα παιχνίδια της φάσης των «16» θα ξεκινήσουν στις 2 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Απριλίου, ενώ την πρόκριση στα πλέι οφ θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες από τα κάθε όμιλο.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι:

5ος: Ολυμπιακός, Φενερμπαχτσέ, Αρμάνι Μιλάνο, Λαμποράλ Κούτσα, Μπαρτσελόνα, Μάλαγα, Αναντολού Εφές, Παναθηναϊκός.

6ος: Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατασαράι, Ζαλγκίρις Κάουνας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Παρτιζάν, Μπάγερν Μονάχου.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.