Newsroom

Newsroom

Σχεδιάζουν εκκένωση της ΕΡΤ3 και λειτουργία αυτόνομης ΔΤ2 από την Θεσσαλονίκη

Τις τελευταίες μέρες  ο υφυπουργός της δημόσιας τηλεόρασης, Παντελής Καψής, έχει ανακινήσει τις διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας της ΔΤ…

ert 0

Τις τελευταίες μέρες  ο υφυπουργός της δημόσιας τηλεόρασης, Παντελής Καψής, έχει ανακινήσει τις διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας της ΔΤ στη Θεσσαλονίκη. Με τους ήδη 20 αργόμισθους να περιμένουν, ο αρμόδιος υφυπουργός, έχει σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινήσει συναντήσεις.

Η εκκένωση

Με βάση τον προγραμματισμό του υφυπουργού για εκπομπή προγράμματος από τη Θεσσαλονίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται, ετοιμάζεται εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ3 σε Λ. Στρατού και Αγγελάκη, τις ημέρες των Χριστουγέννων. Με τους 20 αργόμισθους υπαλλήλους της ΔΤ στη Θεσσαλονίκη να κάθονται, και τους εργαζόμενους τις ΕΡΤ3 να εκπέμπουν πρόγραμμα, ο Παντελής Καψής προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με το μικρότερο δυνατό κόστος για αυτόν και την κυβέρνηση.

Οι συναντήσεις και τα ονόματα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καψής το πρωί της Πέμπτης είχε συνάντηση με τον δημοσιογράφο Παντελή Σαββίδη, για τον οποίο όπως φαίνεται έκλεισε η θέση του διευθυντή για την ΔΤ2, που θα εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη.

Χθες, ημέρα Παρασκευή, έκλεισαν και τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά ονόματα που θα στελεχώσουν τον νέο σταθμό, με έντονα Πασοκικά χαρακτηριστικά. Εκτός από τον Παντελή Σαββίδη, για πρόσληψη πάει και ο Δημήτρης Ντόζης, με στόχο να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Επίσης ακούγεται το όνομα της Χρύσας Αράπογλου και του Μιχάλη Αλεξανδρίδη.

Το σύστημα Καψή σχεδιάζει να προσλάβει άλλους 30, για να φτάσει τον συνολικό αριθμό στους 50, έχοντας ως στόχο την καθημερινή μετάδοση μιας εκπομπής και ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθώς και την μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος από την συχνότητα 102fm.

Εκτός παιχνιδιού η Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να «ανέβει στα κεραμίδια», καθώς όπως φαίνεται ο πασοκικής καταγωγής υφυπουργός, κ. Καψής, προωθεί δημοσιογράφους και πρόσωπα που εδώ και δεκαετίες εκπροσωπούν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές λοιπόν, και τον ενδεχόμενο πολιτικό ρόλο που θα έχει η λειτουργία της ΔΤ2 από τη Θεσσαλονίκη, τα στελέχη της ΝΔ αναμένουν τις εξελίξεις. 
http://alterthess.gr/

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…