Newsroom

Newsroom

Αλυσοδένουν 17χρονο με νοητικά και ψυχικά προβλήματα

«Κωσταλέξι» θυμίζει η περίπτωση ενός 17χρονου αγοριού με νοητικά και ψυχικά προβλήματα στην Οβρυά Αχαΐας, το οποίο, σύμφωνα με ρεπορτάζ…

alysides

«Κωσταλέξι» θυμίζει η περίπτωση ενός 17χρονου αγοριού με νοητικά και ψυχικά προβλήματα στην Οβρυά Αχαΐας, το οποίο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrastimes.gr, υποβάλλεται καθημερινά στο μαρτύριο του δεσίματος με αλυσίδες , λίγη ώρα αφότου οι δικοί του τον παραλάβουν από το ειδικό κέντρο στο οποίο πηγαίνει από το πρωί έως τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Το επιχείρημα των οικείων του, στις παρατηρήσεις των γειτόνων για την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί ,είναι πως όταν το πιάνουν κρίσεις μπορεί να γίνει  επικίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, για τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι του 17χρονου έχουν ήδη ενημερωθεί αρμόδιοι  παράγοντες, ενώ  από κατοίκους της περιοχής εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και έγγραφη καταγγελία.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…