Newsroom

Newsroom

Ο Ατρόμητος "καθάρισε" με 3-0 τον ΟΦΗ

Μόλις 25 λεπτά χρειάστηκε ο Ατρόμητος για νικήσει τον ΟΦΗ Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο…

atromhtos

Μόλις 25 λεπτά χρειάστηκε ο Ατρόμητος για νικήσει τον ΟΦΗ

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 15λεπτο, διάστημα στο οποίο οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Παπάζογλου στο 7΄, άρχισαν σιγά-σιγά να πιέζουν και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου παραβίασαν δύο φορές την εστία των Κρητικών.

Η αρχή έγινε στο 17΄ με το Μπρίτο να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, μετά το γύρισμα του Νάστου και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Μπρίτο ήταν εκείνος που έβγαλε τη σέντρα και ο Νάστος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά «έγραψε» το 2-0 κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη των γηπεδούχων. Νωρίτερα, στο 40ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν δεν έκανε σωστά το κοντρόλ από το λάθος του Ταυλαρίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να φτάσει σε τρίτο γκολ με τον Παπαδόπουλο, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…