Newsroom

Newsroom

Nέα Δημοκρατία: "Για ότι γίνει θα φταίει ο Τσίπρας"

Επικοινωνιακό σκηνικό έντασης ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, “στήνει” η κυβέρνηση, λέγοντας μάλιστα πως “ότι κι αν…

grigoropoulos

Επικοινωνιακό σκηνικό έντασης ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, “στήνει” η κυβέρνηση, λέγοντας μάλιστα πως “ότι κι αν συμβεί υπεύθυνος θα ειναι ο Αλ. Τσίπρας”.

Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει “ακραία και προκλητική” την ανακοίνωση των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ η οποία απλώς καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στα Προπύλαια.

Στη Συγγρού θεωρούν προφανώς “πρόκληση” το γεγονός οτι στην ανακοίνωση τους οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν οτι “πέντε χρόνια μετά τη νεολαιίστικη εξέγερση του Δεκέμβρη κι ακόμα παλεύουμε οι νέες και οι νέοι για όσα θα πρεπε να θεωρούνται αυτονόητα: για δουλειά με δικαιώματα, για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για να μην είναι οι δυνάμεις καταστολής συνέχεια από πίσω μας, για ζωή με αξιοπρέπεια κι ελευθερία», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Συμπληρώνουν ακόμη οτι “οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε διαδήλωση γιατί «η εξέγερση μένει ζωντανή στις μνήμες μας, γιατί τώρα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους να αγωνιζόμαστε και να αντιστεκόμαστε και γιατί τώρα πρέπει να νικήσουμε».

Όλα αυτά έκαναν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώσει, μεταξύ άλλων τα εξής: “«Οι μόνιμοι και αμετανόητοι συνήγοροι κάθε ακραίας συμπεριφοράς υπερασπίζονται και πάλι το άντρο των μολότοφ “Βίλα Αμαλία”, το άσυλο της παρανομίας στα πανεπιστήμια και καλούν σε “εξέγερση” αύριο στα δικά τους «Δεκεμβριανά». Όμως, αυτό αποκαλύπτουν: Πως ό,τι κι αν επιχειρήσει αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, αποκλειστικά υπεύθυνος θα είναι ο κ. Τσίπρας».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…