Newsroom

Newsroom

Ίχνη αίματος στο όχημα από τη συμπλοκή με αστυνομικούς στον Πειραιά

Σε δρόμο κοντα στο Metropolitan βρέθηκε στις 3.30 το μεσημέρι το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της…

peripoliko 0

Σε δρόμο κοντα στο Metropolitan βρέθηκε στις 3.30 το μεσημέρι το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της συμπλοκής, το πρωί της Δευτέρας, με δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ  έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Στο ΙΧ βρεθηκαν ίχνη αίματος που επιβεβαιώνουν τα σενάρια για τραυματισμό ενός από τους επιβάτες του.

Όλα ξεκίνησαν οταν τρια άτομα που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο Volkswagen με πινακίδες Θεσσαλονίκης αρνήθηκαν αστυνομικό έλεγχο και επιχείρησαν να εμβολίσουν μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται οτι οι τρεις συνδέονται με την επιχείρηση διάρρηξης του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραια.

Δεν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί ή πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για πιθανή διάρρηξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Για τον έλεγχο της πληροφορίας κινητοποιήθηκαν αμέσως μοτοσυκλετιστές της ομάδας Δίας. Μόλις έφτασαν έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είδαν να απομακρύνεται από το σημείο ένα αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας ακολούθησαν το ύποπτο ΙΧ και το σταμάτησαν για έλεγχο στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε με το σήμα των μοτοσυκλετιστών. Οταν όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το προσεγγίσουν ο οδηγός του Volkswagen έκανε όπισθεν και προσπάθησε να εμβολίσει τους μοτοσυκλετιστές. Την στιγμή εκείνη ακούστηκαν πυροβολισμοί, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ προήλθαν από καλάσνικοφ.

Η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη.  

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…