Newsroom

Newsroom

WSJ: Οριστικό το διαζύγιο ΔΝΤ – ΕΕ για την Ελλάδα

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος του σημερινού δημοσιεύματος της…

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος του σημερινού δημοσιεύματος της Wall Street Journal για το επικείμενο «διαζύγιο» του ΔΝΤ με την Ε.Ε.

«Την ώρα που οι δύο πλευρές συναντιούνται ώστε να συζητήσουν για την ανάγκη της Ελλάδας για νέο πακέτο στήριξης και πρόσθετο κούρεμα του χρέους ώστε να καταστεί βιώσιμο» και για ελάφρυνση του χρέους, η διαφωνία τους για τους τρόπους διάσωσης της ελληνικής οικονομίας έχουν φτάσει στο ζενίθ» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας.

«Το διαζύγιο μεταξύ της Ευρώπης και του ΔΝΤ είναι οριστικό» τονίζει ο αρθρογράφος της WSJ, ο οποίος επικαλείται παλαιότερες δηλώσεις του ευρωπαίου διευθυντή του Ταμείου, Αντόνιο Μπόργκες που καταδεικνύουν τις «κοκορομαχίες» όπως τις αποκαλεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.