Newsroom

Newsroom

Χωρίς αξονικό τομογράφο ο Ευαγγελισμός

Χωρίς αξονικό τομογράφο είναι από την Παρασκευή το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, καθώς κανένας από τους δύο αξονικούς στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν…

Χωρίς αξονικό τομογράφο είναι από την Παρασκευή το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, καθώς κανένας από τους δύο αξονικούς στο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν λειτουργεί, ο ένας λόγω παλαιότητας και ο άλλος λόγω βλάβης.

Όπως καταγγέλλουν οι γιατροί, το νοσοκομείο διαθέτει δύο αξονικούς τομογράφους, έναν πεπαλαιωμένο που εδώ και καιρό δεν λειτουργεί και θέλει αντικατάσταση και έναν πιο σύγχρονο 16 τομών, ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή τέθηκε εκτός λειτουργίας και ακόμη δεν έχει επιδιορθωθεί.

Αποτέλεσμα αυτού ,είναι να στέλνουν οι αρμόδιοι του «Ευαγγελισμού» τους ασθενείς που πρέπει να υποβληθούν σε αξονική τομογραφία σε άλλα νοσοκομεία. Την Παρασκευή, οπότε είχε γενική εφημερία ο «Ευαγγελισμός», οι ασθενείς οδηγούνταν στο Κρατικό Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» και σήμερα, Τρίτη, στο Ιπποκράτειο. Μαζί με τους ασθενείς μεταβαίνει στο «Γεννηματάς» και προσωπικό του «Ευαγγελισμού».

Οι εκπρόσωποι των γιατρών του «Ευαγγελισμού» καταγγέλλουν ότι στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι να εγκατασταθεί στο νοσοκομείο ιδιωτικός αξονικός τομογράφος.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…