Newsroom

Newsroom

Αλ. Τσίπρας: "Δεν ξέρω αν η Μέρκελ θα λυπηθεί το Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος"

Σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού…

Σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τη γερμανίδα καγκελάριο.

«Δεν ξέρω αν η κ. Μέρκελ θα λυπηθεί τον κ. Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός θα παρακαλέσει την Ανγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση».

Ο κ. Τσίπρας όμως απάντησε και στις κατηγορίες του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτοί που διέλυσαν την κοινωνία κάνουν αντιπερισπασμό ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, επειδή εμείς θέλουμε ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο φθηνό και ποιοτικό φάρμακο. Αυτοί θα γράψουν το όνομά τους στην ιστορία με τα μελανότερα χρώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε παράλληλα τη στήριξή του στους γιατρούς, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας τους είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για την ακύρωση του μνημονίου.