Newsroom

Newsroom

Με αφορισμό απειλεί και τον Βενιζέλο ο Σεραφείμ

Με αφορισμό απειλεί και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το θέμα του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.…

serafeim

Με αφορισμό απειλεί και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το θέμα του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο μητροπολίτης με επιστολή του προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ζητεί να μην επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στους ομοφυλόφιλους, χαρακτηρίζοντας μια τέτοια εξέλιξη ως “ύβρη προς τον Θεό”.

Συνεχίζοντας το ομοφοβικό παραλλήρημα του ο Σεραφείμ αναφέρει στην επιστολή του οτι αισθάνθηκε “βαθύτατο αποτροπιασμό” όταν “ανέγνωσε την είδηση πως το ΠΑΣΟΚ  κατέθεσε τροπολογία στον αντιρατσιστικό νόμο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια”.
Προσθέτει ακόμη τα εξής: «σας παρακαλούμε θερμώς να μη προχωρήσετε για προφανείς μικροκομματικούς λόγους στην υλοποίηση αυτής της ύβρεως κατά του Θεού και των ανθρώπων διότι θα φυγαδεύσετε, θα αποδιώξετε και θα αποστερηθείτε de facto ως πρόσωπα την χάρη και την ευλογία του Δικαιοκρίτου

 

Άλλωστε, συνεχίζει ο μητροπολίτης, απευθυνόμενος στον κ.Βενιζέλο, «η πνευματικής σας υποδομή και η οικογενειακή σας παράδοση εκ του αγίου λευΐτου πάππου σας μακαριστού παπά-Ευάγγελου Βενιζέλου αυτό επιτάσσει». Και κλείνει την επιστολή του λέγοντας «θέλω να πιστεύω ότι τα ανωτέρω δεν αποτελούν έκφραση “ταλιμπανισμού και μισαλλοδοξίας” αλλά ταπεινή υπόμνηση ευθύνης και χρέους. 

Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ.Σεραφείμ επαναλαμβάνει αυτό που έχει υποστηρίξει και παλαιότερα για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Λέει για ότι το σύνολο των Άγιων Πατέρων «η ομοφυλοφιλία είναι σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα». 
 

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…