Newsroom

Newsroom

Με τους πολιτικούς αρχηγούς συναντάται ο πρωθυπουργός

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.…

papandreoy

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και με τους υπόλοιπους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αλλά και τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Φώτη Κουβέλη ενόψει και της Συνόδου Κορυφής. Χθες ο πρωθυπουργός συγκάλεσε άτυπο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο κράτησε περισσότερες από 5 ώρες, με τη συμμετοχή και παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε στον Αντώνη Σαμαρά ότι σέβεται τις διαφορετικές προσεγγίσεις των πολιτικών δυνάμεων και επισήμανε ότι οι σημερινές συναντήσεις έχουν στόχο τη συνεννόηση για τη στήριξη της εθνικής προσπάθειας ενόψει της Συνόδου Κορυφής. Πρόσθεσε δε, ότι χρειάζεται ανάληψη ευθύνης από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και διεμήνυσε ότι θα υποστηρίξει ότι, η μόνη λύση, είναι η λύση-πακέτο και πως οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί λύση.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν προέβη σε δηλώσεις μετά τις συνάντησεις μετά την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου. Το μεσημέρι, μιλώντας από τα γραφεία του κόμματος, έθεσε εκ νέου ζήτημα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, ενώ εξέφρασε την υποστήριξή του σε αιτήματα, όπως το ευρωομόλογο η αλλαγή των όρων του δανείου των 110 δισ. ευρώ
Οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχιστούν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Γ. Παπανδρέου με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, που ξεκίνησε στις 11.45.

Στις 2.15 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στις 3.30 μ.μ. με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και στις 4.45 το απόγευμα με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα.

Επίσης ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 6:00 μ.μ., με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη και στις 7:00 μ.μ., με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.
http://www.enet.gr

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε σχολείο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…