Newsroom

Newsroom

Κάτοικοι της Κερατέας αποδοκίμασαν τον Παγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια

Φραστική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, την ώρα που δειπνούσε με παρέα σε…

pagkalos

Φραστική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, την ώρα που δειπνούσε με παρέα σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής.
Το περιστατικό έγινε γύρω στις 11 το βράδυ, όταν κάτοικοι της Κερατέας έμαθαν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρισκόταν σε ταβέρνα στα Καλύβια και δειπνούσε.

Οπως έγινε γνωστό, ομάδα από τους κατοίκους συγκεντρώθηκε έξω από το μαγαζί και άρχισε να αποδοκιμάζει έντονα τον Θ. Πάγκαλο , την κυβέρνηση και την απόφαση να κατασκευαστεί ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Κάποια στιγμή, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους άρχισαν να φωνάζουν και να απαιτούν να φύγει ο Θ. Πάγκαλος από την ταβέρνα.

Τελικά, και μετά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν στην περιοχή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επιχείρησε να κάνει διάλογο με τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι κατέθεσαν την κατηγορηματική άρνησή τους να γίνει ο ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.

Τελικά η κατάσταση αμβλύνθηκε, οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την παρέα του τελικά έφυγε από την ταβέρνα γύρω στη 1 τα ξημερώματα.
http://www.enet.gr

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…