Newsroom

Newsroom

Ανοίγει εκ νέου η υπόθεση της μικρής Μαντλίν στην Πορτογαλία

Την υπόθεση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν ΜακΚάν ανοίγει εκ νέου η Πορτογαλία, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της χώρας, μετά…

Την υπόθεση της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν ΜακΚάν ανοίγει εκ νέου η Πορτογαλία, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της χώρας, μετά από επανεξέταση των νέων στοιχείων για την υπόθεση.

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Radiotelevisao Portuguesa μετέδωσε την Πέμπτη ότι η πορτογαλική δικαιοσύνη αποφάσισε να ανοίξει ξανά την υπόθεση της Μαντλίν, λόγω «νέων ενδείξεων», μολονότι δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες, μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.

Η υπόθεση είχε κλείσει το 2008, καθώς οι πορτογαλικές αρχές αδυνατούσαν να στοιχειοθετήσουν την διάπραξη εγκλήματος στην υπόθεση.

Η Μαντλίν ΜακΚάν είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών με την οικογένειά της στην περιοχή Αλγκάρβε της νότιας Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007, λίγο πριν να συμπληρώσει τα τέσσερά της χρόνια.

Ομάδα ερευνητών από το Πόρτο της βόρειας Πορτογαλίας είχαν αρχίσει την επανεξέταση στοιχείων εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Η βρετανική αστυνομία συνεχίζει ακόμη τις έρευνες στους φακέλους για την υπόθεση στην Πορτογαλία και δηλώνει ότι πρόσφατα ανοίχθηκαν νέες δίοδοι στην έρευνα.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…