Newsroom

Newsroom

Ζευγάρι ισχυρίζεται ότι η 4χρονη Μαρία είναι παιδί τους

Πολλά ερωτηματικά εγείρουν οι ισχυρισμοί ενός νεαρού ζευγαριού, το οποίο εμφανίστηκε στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζοντας ότι η μικρή Μαρία,…

Πολλά ερωτηματικά εγείρουν οι ισχυρισμοί ενός νεαρού ζευγαριού, το οποίο εμφανίστηκε στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζοντας ότι η μικρή Μαρία, που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, είναι το δικό τους παιδί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το ζευγάρι ζητά να γίνει ειδική εξέταση DNA για να αποκαλυφθεί αν το μικρό κορίτσι είναι δικό τους παιδί.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ζευγάρι έφερε το 2009 στον κόσμο ένα κοριτσάκι, αλλά οι γιατροί τους είπαν ότι το παιδί γεννήθηκε νεκρό και το έθαψαν. Σύμφωνα όμως με τη συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα στον ANT1, όταν το ζευγάρι ζήτησε εκταφή, ανακάλυψε ότι το φέρετρο ήταν άδειο. Σημειώνεται ότι η μητέρα εκείνη την περίοδο ήταν ανήλικη.

Πλέον, ο πατέρας του βρέφους που υποστηρίζει ότι δεν το είδε ποτέ το παιδί, εκτιμά ότι έπεσε θύμα κυκλώματος αρπαγής βρεφών και ζητά να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης. «Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας και προσθέτει: «Είχε γίνει εκταφή αλλά δε βρέθηκε ποτέ πτώμα. Και από τότε ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας», αναφέρει.

Απορίας άξιο, όμως, παραμένει, το γιατί δεν ζήτησαν να δουν το παιδί τους, έστω και νεκρό, όπως υποστήριζαν οι γιατροί, και επίσης το γιατί έπειτα από την ανακάλυψη του άδειου φέρετρου δεν ζήτησαν να παρέμβει εισαγγελέας ούτε ακολούθησαν τη δικαστική οδό ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την τύχη του παιδιού τους.

Διαβάστε τις νέες εξελίξεις αναλυτικά εδώ

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…