Newsroom

Newsroom

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας λόγω κινητοποιήσεων

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα στις μεταφορές με την παναττική στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σε αυτήν…

mp

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα στις μεταφορές με την παναττική στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σε αυτήν συμμετέχουν και οι λιμενεργάτες ενώ στάση έχουν προκηρύξει και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας από τα σωματεία των εργαζομένων.
Κλειστή λόγω των συγκεντρώσεων η Σταδίου, καθώς και η Βασ. Σοφίας και η Βασ. Αμαλίας. Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι στην Ομόνοια.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλα τα μέσα μεταφοράς, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 ή έως τη λήξη του ωραρίου. Σε αυτήν ανακοίνωσαν πως θα συμμετέχουν οι μόνιμοι και δόκιμοι λιμενεργάτες του ΟΛΠ, καθώς και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Λ.Ε).

Στη στάση εργασίας και στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, ενώ 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό.

Σε κλοιό απορριμάτων η πρωτεύουσα

Tα προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών αναμένεται να συνεχιστούν και την Τετάρτη καθώς οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση ανακοίνωσαν νέα στάση εργασίας από τις 11 το πρωί κι έως το τέλος της βάρδιας τους.

Την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, μετά τις αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου.

Την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα στα λεωφορεία.
http://www.enet.gr

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…