Newsroom

Newsroom

ΔΗΜΑΡ εναντίον ΠΑΣΟΚ για τη σημαία του Πολυτεχνείου

Από μέλη στην ίδια κυβέρνηση πλέον άσπονδοι εχθροί. Ο μήνας του μέλιτος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχει παρέλθει προ πολλού.…

Από μέλη στην ίδια κυβέρνηση πλέον άσπονδοι εχθροί. Ο μήνας του μέλιτος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχει παρέλθει προ πολλού. Μία νέα σελίδα στην πρόσφατη κόντρα μεταξύ των δύο κομμάτων άνοιξε το μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης, αυτή τη φορά για τη σημαία του Πολυτεχνείου. Όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια η ιστορική σημαία του Πολυτεχνείου φυλάσσεται από μέλη της ΠΑΣΠ, από τη φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χατζησωκράτης αναρωτιέται για ποιο λόγο να γίνεται κάτι τέτοιο και μάλιστα με τρόπο ιδιοκτησιακό.

Σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Χατζησωκράτης δήλωσε: «Ποια δικαιολογία είναι τόσο ισχυρή ώστε τα μέλη της ΠΑΣΠ να θεωρούν ότι μπορούν ”ιδιοκτησιακά” να κρατούν τη σημαία του Πολυτεχνείου;».

Πως αλλάζουν οι καιροί μέσα σε λίγους μήνες, σε αυτο το πολιτικό σκηνικό που θυμίζει κινούμενη άμμος. Αλήθεια ο κ. Βενιζέλος πως και δεν χαρακτήρισε ως αποστάτες τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ,όταν φύγανε από τη συγκυβέρνηση; Με το δικό του σκεπτικό οποιος δε συμφωνεί μαζί του, θεωρείται αποστάτης. Άποψη βαθυτατ αντιδημοκρατική.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…