Newsroom

Newsroom

Πογκρόμ κατά μεταναστών από ρατσιστικές ομάδες

Από πλατεία Βικτωρίας μέχρι Αχαρνών Επίθεση από ομάδα 500 ατόμων, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ιουλιανού, δέχονται αναρχικοί, μέλη…

Από πλατεία Βικτωρίας μέχρι Αχαρνών
Επίθεση από ομάδα 500 ατόμων, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ιουλιανού, δέχονται αναρχικοί, μέλη της κατάληψης της Βίλλας Αμαλίας καθώς και μετανάστες που περνούν από το σημείο. Η ομάδα των 500 ατόμων είναι κατά κύριο λόγο μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, σπάει μαγαζιά μεταναστών της περιοχής και χτυπά αδιακρίτως όποιον μετανάστη περπατά στο δρόμο. Η αστυνομία έκανε 48 προσαγωγές.
Αποκλεισμένη παραμένει η 3ης Σεπτεμβρίου, από τη Χαλκοκονδύλη μέχρι την πλατεία Βικτωρίας, από κατοίκους της περιοχής της πλατείας Βικτωρίας και του Αγ. Παντελεήμονα, μέλη ακροδεξιών οργανώσεων και δυνάμεις τις αστυνομίας. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί επεισόδια στη συμβολή των οδών Φυλής και Φερρών.

Από χθες το βράδυ, ένταση επικρατεί στην περιοχή, αφού, κάθε φορά που προσεγγίζει κάποιος αλλοδαπός, ομάδες ακροδεξιών τον καταδιώκουν και τον προπηλακίζουν.

Στις 4 σήμερα το απόγευμα, εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, όπου τα ξημερώματα της Τρίτης δολοφονήθηκε ο 44χρονος άντρας, την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Στη μνήμη του άντρα τελέστηκε τρισάγιο, ενώ οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας ελληνικές σημαίες, φώναζαν συνθήματα κατά των αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία προς την πλατεία Ομονοίας και την οδό Αθηνάς, όπου σημειώθηκαν επεισόδια με αλλοδαπούς μικροπωλητές.

Αυτοκίνητο των ΜΑΤ έχει διακόψει την κυκλοφορία επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος της Ιουλιανού.
Γ. Δ.
http://www.enet.gr

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…