Newsroom

Newsroom

Βενιζέλος: Ψήφος εμπιστοσύνης και μετά κυβέρνηση συνεργασίας

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, είχε σήμερα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Πρόεδρο του Eurogroup κ.…

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος, είχε σήμερα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Πρόεδρο του Eurogroup κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, τον αρμόδιο Επίτροπο κ. Όλι Ρεν και τον Γερμανό Ομόλογό του κ. Β. Σόϊμπλε όπου παρουσίασε το σχέδιο των 10 σημείων για οποίο μίλησε στη χθεσινή Κ.Ο. της βουλής.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τους συνομιλητές του για την απόφαση να μην πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα καθώς και για το νέο πολιτικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί, όπως αυτό καταγράφεται στο σχέδιο των 10 σημείων.

Ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ο κ. Βενιζέλος τόνισε στους συνομιλητές του ότι στόχος είναι να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση, όχι για να συνεχίσει με μόνη τη στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά για να επιδιωχθεί και να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και συνεργασία προς όφελος της χώρας, με το σχηματισμό αντίστοιχης κυβέρνησης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…