Newsroom

Newsroom

Ποιός τζογάρει στην ΕΥΠ;

Μια περίεργη δραστηριότητα έχει τους τελευταίους μήνες, τμήμα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Στο τμήμα αυτό, απασχολούνται υπερωριακά στελέχη τα οποία…

Μια περίεργη δραστηριότητα έχει τους τελευταίους μήνες, τμήμα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Στο τμήμα αυτό, απασχολούνται υπερωριακά στελέχη τα οποία κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο και καταγραφή οικονομικών πληροφοριών, που δημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο. Μετά την καταγραφή τους, οι πληροφορίες τυπώνονται και χωρίς καμία ανάλυση, πηγαίνουν στη Διοίκηση.

Κανένας στην υπηρεσία δεν έχει καταλάβει, γιατί χάνονται τόσες εργατοώρες από μια Μυστική Υπηρεσία, σαν να πρόκειται για γραφείο επενδύσεων ή σαν κάποιος να αξιοποιεί τις πληροφορίες για να τζογάρει σε χρηματιστήρια και αγορές. Το πιο παράξενο είναι πως για να γίνεται η συλλογή αυτών των πληροφοριών, σταμάτησε το τμήμα να δουλεύει σε πληροφορίες που αφορούσαν τις δραστηριότητες στις ΑΟΖ της Κύπρου.

Την ίδια ώρα βεβαίως η τουρκική ΜΙΤ, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα Κατασκοπίας για την συλλογή πληροφοριών που αφορούν την δραστηριότητα για την εξόρυξη των πετρελαίων, από Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ. Αν κάποιος στην ΕΥΠ δεν τζογάρει σε αγορές, σίγουρα τζογάρει με την αποτελεσματικότητά της.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…