Newsroom

Newsroom

Οι ομοιότητες του Χίτλερ με το Γάλλο υιο

Οι αποκαλύψεις του Γαλλικού περιοδικού Le Point, περί της ύπαρξης γιου του Αδόλφου Χίτλερ έχουν προκαλέσει σάλο όχι μόνο στη…

Οι αποκαλύψεις του Γαλλικού περιοδικού Le Point, περί της ύπαρξης γιου του Αδόλφου Χίτλερ έχουν προκαλέσει σάλο όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Χίτλερ φέρεται να απέκτησε γιο με μια Γαλλίδα έφηβη την εποχή που υπηρετούσε
ως στρατιώτης στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο όμως δεν αναγνώρισε ποτέ.

Οι αναλύσεις DNA και γραφικού χαρακτήρα, οι πίνακες του Χίτλερ που ανακαλύφθηκαν στη σοφίτα της γυναίκας μετά τον θάνατό της επιβεβαιώνβουν σύμφωνα με το Γαλλικό περιοδικό το γεγονός ότι ο Χίτλερ απέκτησε απόγονο με τη Γαλλίδα ερωμένη του.

Οι ομοιότητες μεταξύ πατέρα και γιου είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς στις φωτογραφίες. Ο Ζαν Μαρί, όπως ονομάζονταν ο γιος του Γερμανού δικτάτορα, εκτός από το χαρακτηριστικό μουστάκι, φαίνεται ότι έχει πάρει και το βλέμμα αλλά και την έκφραση του προσώπου του πατέρα του.

Δείτε φώτο




Ο Ζαν Μαρί, πέθανε το 1985 σε ηλικία 67 χρόνων και έμαθε ποιος ήταν ο πατέρας του τη δεκαετία του 1950.
Όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, προκειμένου να μην πάθει κατάθλιψη, «δούλευα ασταμάτητα, δεν έκανα διακοπές και δεν είχα χόμπι. Επί 20 χρόνια δεν πήγαινα ούτε σινεμά» είπε ο ίδιος αργότερα.
Ο ίδιος άρχισε να ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του, επιστρατεύοντας επιστήμονες προκειμένου να αποδείξει ότι έχει τον ίδιο τύπο αίματος με τον Χίτλερ και ότι είχαν παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα.

Άλλα στοιχεία που προέκυψαν και επιβεβαιώνουν την ιστορία της Λομπζουά, είναι έγγραφα της Βέρμαχτ που αποδεικνύουν ότι ο Χίτλερ έστελνε φακέλους με μετρητά στην ίδια κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και πίνακες με την υπογραφή του δικτάτορα που ανακαλύφθηκαν στη σοφίτα της γυναίκας μετά τον θάνατό της. Επιπλέον στη Γερμανία, ανακαλύφθηκε ένας πίνακας υπογεγραμμένος από τον Χίτλερ που απεικόνιζε μία γυναίκα η οποία έμοιαζε πολύ με τη Λομπζουά. Ο Λορέ έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Το όνομα του πατέρα σου ήταν Χίτλερ» το οποίο εκδόθηκε το 1981. Σήμερα, πρόκειται να επανεκδοθεί, περιλαμβάνοντας νέα στοιχεία.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…