Newsroom

Newsroom

Παπουτσής: Όχι στη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία…

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία μετά τις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας ότι υπάρχει διακριτή πολιτική γραμμή από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. “Δεν μπορώ να διανοηθώ τους συναδέλφους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή όλους τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να πηγαίνουμε στον κόσμο και να ζητούμε την ψήφο του, για να κάνουμε τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό” τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις επικρίσεις που έχει δεχτεί ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη ρίψη χημικών, ο κ. Παπουτσής υπεραμύνθηκε του έργου του στο υπουργείο: “Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι πλαστικές σφαίρες, δεν είναι νερά. Δέχθηκα κριτική επειδή δεν επέτρεψα αυτό για το οποίο με κατηγορούσαν: για αστυνομικό κράτος. Αν είχαμε αστυνομικό κράτος θα είχαμε νεκρούς στην Αθήνα “, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…