Newsroom

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας η οποία πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο αριθμός των πολιτών που…

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας η οποία πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο αριθμός των πολιτών που κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παρέλαση ήταν πολύ μικρός σε αντίθεση με τον αριθμό των αστυνομικών που ξεπερνούσαν τους 7000.
Μικρή ένταση δημιουργήθηκε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος όπου ομάδα συγκεντρωμένων φώναζε συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου. Δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν και τους απώθησαν προς την οδό Ερμού.
Επεισόδια προκλήθηκαν και στην Πάτρα όταν ομάδα φοιτητών προσπάθησε να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων. Τότε τα ΜΑΤ τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών .Ένταση δημιουργήθηκε και στο Ηράκλειο της Κρήτης λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση όπου η αστυνομία προχώρησε και σε ρίψη χημικών με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση να αποχωρήσουν.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.