Newsroom

Newsroom

ΚΚΕ: το σύνθημα μας σε περίπτωση εκλογών είναι αλλάξτε ψήφο

Η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε «σόου με τερτίπια και τακτικισμούς» τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ τόνισε…

Η Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε «σόου με τερτίπια και τακτικισμούς» τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ τόνισε ότι το σύνθημα του ΚΚΕ προς τους πολίτες σε περίπτωση νέων εκλογών θα είναι «αλλάξτε ψήφο».

Κατά την ομιλία της στο Πεδίον του Αρεως η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ είπε: «Η εντύπωση που μας δημιουργήθηκε είναι ότι ο καθένας από τους τρείς προσπαθούσε να μεταφέρει στον άλλο την ευθύνη για μη κυβέρνηση συνεργασίας». Κατηγόρησε επίσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι ενδιαφέρονται μόνο για την ανασυγκρότησή τους μετά τη «νίλα» που έπαθαν στις εκλογές, αλλά και να συνεχίσουν, όπως είπε, την πολιτική του «ευρωμονοδρόμου» που ρίχνει τα βάρη στο λαό.

Επισήμανε ακόμη ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έκαναν «κάτω από την καταδίκη της πολιτικής τους», ελιγμό ζητώντας επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως σημείωσε «διακηρύσσει ότι δεν διανοείται να συνεργασθεί με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», ενώ πήρε την εντολή και έκανε πρόταση συνεργασίας σε όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής.

«Αν ήταν συνεπής με τον πολιτικό πολιτισμό που ο ίδιος λέει ότι αντιπροσωπεύει, θα έπρεπε από την αρχή να πει ότι δεν υπάρχει δυνατότητα κυβέρνησης της Αριστεράς και πάμε για εκλογές, να γίνω πρώτο αυτοδύναμο κόμμα και να κυβερνήσω μόνος μου ή και σε συνεργασία με άλλο αριστερό κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά για το ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνισε τέλος ότι ο λαός, που όπως σημείωσε δεν έχει ανάγκη ούτε τα σημερινά, ούτε άλλα τροποποιημένα μνημόνια, δεν πρέπει να περάσει «από την οργή στην απογοήτευση».


Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…