Newsroom

Newsroom

Μηνύει τους συγγραφείς της βιογραφίας της η Βαλερί Τριελβελέρ

Σε μήνυση κατά τους συγγραφείς της βιογραφίας της αναμένεται να προχωρήσει η σύντροφος του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, δημοσιογράφος Βαλερί Τριελβελέρ,…

Σε μήνυση κατά τους συγγραφείς της βιογραφίας της αναμένεται να προχωρήσει η σύντροφος του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, δημοσιογράφος Βαλερί Τριελβελέρ, για «συκοφαντική δυσφήμηση-προσβολή της ιδιωτικής ζωής», όπως ανέφερε στον παρισινό τύπο η συνήγορός της Φρεντερίκ Ζιφάρ.

Η βιογραφία της η οποία φέρει τον τίτλο «La Frondeuse», εμπλέκει την ίδια σε παράλληλη σχέση με υπουργό του Νικολά Σαρκοζί, την περίοδο που συνδεόταν και με το Φρανσουά Ολάντ.

«Τα γραφόμενα στο βιβλίο -υπό τύπον προσωπικών βεβαιώσεων των συγγραφέων- είναι συνυφασμένα με κακοήθεις όσο και αναληθείς φήμες, που αποσκοπούν όμως στο να κηλιδωθεί η δημόσια εικόνα της κας Τριελβελέρ και αυτή συγγενών της» τόνισε η δικηγόρος Ζιφάρ. Επίσης η Ζιφάρ σημείωσε ότι κακώς οι συγγραφείς επικαλούνται «την αποκλειστικότητα» συνομιλιών που είχαν με την σημερινή «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας.

Την ανωτέρω βιογραφία της κας Βαλερί Τριελβελέρ συνυπογράφουν: ο Κριστόφ Γιακιμπιζίν, διευθυντικό στέλεχος του “Ράδιο Μόντε Κάρλο”, μαζί τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη του τηλεοπτικού δικτύου «Φρανς 2», Αλίξ Μπουϊλαγκέ.

«Άλλη μια φορά υπάρχουν διφορούμενα στις σχέσεις του Τύπου με την εκτελεστική εξουσία, στη Γαλλία, αλλά εμείς θα αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει», δήλωσε ο Μπουϊλαγκέ σήμερα μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…