Newsroom

Newsroom

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Τσίπρα για την επίθεση στο γραφείο του πρωθυπουργού

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας στην οποία ο πρόεδρος της αξιωματικής…

nd

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας στην οποία ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να υπάρξει πλήρης έρευνα σχετικά με την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού και να προχωρήσει σε βάθος και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του γι’ αυτήν την επικίνδυνη κλιμάκωση της τρομοκρατικής βίας και εξέφρασε την αναγκαιότητα για μία εις βάθος, καθώς και προς όλες τις κατευθύνσεις, διερεύνηση της υπόθεσης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στη Συγγρού, όπου μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τα εξής:

-μια βολίδα η οποία διαπέρασε την τζαμαρία του 3ου ορόφου και βρέθηκε εντός του Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά
-μια βολίδα που βρέθηκα στην ταράτσα του κτιρίου
-9 κάλυκες Καλάσνικοφ σε νησίδα, στον παράδρομο της Λ. Συγγρού, στο ύψος του αριθμού 348

Όπως ανακοίνωσε η ΝΔ στο γραφείο του πρωθυπουργού βρέθηκε μια σφαίρα, η οποία έσπασε το τζάμι, χτύπησε στο ταβάνι, στη συνέχεια στον τοίχο και κατέληξε στο πάτωμα. Το βλήμα περισυνελέγη μαζί με τους κάλυκες από ειδικούς της εγκληματολογικής υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια, για βαλλιστική και άλλες εξετάσεις.

Με την επίθεση συσχετίζεται κι ένα ΙΧ αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Με την υπόθεση ασχολείται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες και μαρτυρίες για τους δράστες της επίθεσης.

Για την επίθεση ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός, ενώ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος, στην οποία συμμετείχαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο γραμματέας της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μπούρας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…